• Besplatan uzorak
  Uz svaku narudžbu dobivate besplatan uzorak
 • Besplatna dostava iznad 360 kn
  Za narudžbu višu od 360 kuna dostava je besplatna na bilo koju adresu u Hrvatskoj.
 • Besplatno zamotavanje
  Na vaš zahtjev zamotat ćemo naručene proizvode bez dodatne naplate.
akcije
accessories
mirisi
novo
make up
njega
kosa
Douglas Ekskluzivno
Natrag
Philips VisaCare

VisaCare (1 komad)

Uređaj za mikrodermoabraziju
Ekskluzivno
DOUGLAS BODOVI: + 99
Kao korisnik Douglas Beauty Card ostvarujete pravo na 1 bod za svakih potrošenih 20 kn. Bodovi istaknuti pored proizvoda informativne su prirode te okvirno prikazuju bodove koje ostvarujete kupovinom određenog proizvoda.
1.999,00 kn
1.999,00 kn
Besplatna dostava
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta.
Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda.
U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
Detalji proizvoda
 • Šifra: SC624001
Philips VisaCare aparat za mikrodermoabraziju koristi tehnologiju mikrodermoabrazije koja se obično koristi u profesionalnim kozmetičkim salonima. Philips je usvojio tu tehnologiju i prilagodio je za sigurnu uporabu kod kuće. Philips VisaCare razvijen je u suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima te je potpuno siguran i nježan za Vašu kožu. Vidljivi rezultati Philips VisaCare aparata su klinički dokazani te je aparat jednako prikladan za sve tipove kože.

VisaCare aparat:
1. Dubinski masira kožu potičući cirkulaciju krvi; Vakuumska masaža intenzivno potiče mikrocirkulaciju. Koža se nježno podiže i razvlači, čime se masiraju njezini dublji slojevi. Povećava se protok krvi čime se kisik i nutrijenti dovode do površine.
2. Uklanja mrtve stanice kože i omogućava prirodno obnavljanje stanica.
Nastavak za piling nježno uklanja dio rožnatog sloja (gornji sloj kože) i podebljava epidermu (drugi sloj kože), ostavljajući kožu glađom i sjajnijom.

1. Preporučamo da prije korištenja isprobate VisaCare na Vašoj podlaktici. Povucite aparat po podlaktici. Ako aparat ne izazove loše reakcije unutar sat vremena, smijete upotrebljavati VisaCare.
2. Obavezno operite i nježno obrišite lice tako da bude potpuno suho. NAPOMENA: Aparat je namijenjen samo za suhu uporabu. Nemojte ga koristiti na mokrom licu, pod tušem ili u kadi.
3. Započnite s kratkim potezima. Usmjerite nastavak aparata vodoravno na kožu lica i pomičite ga u ravnim linijama od centra lica prema van. NAPOMENA: Imajte na umu da vrh nastavka VisaCare aparata stalno mora biti u kontaktu s područjem kože koji se tretira, no pripazite da ne pritisnete prejako.
4. U početku svako područje lica tretirajte 2-4 puta. Kada se koža navikne na tretman možete povećati na 4 – 6 prijelaza po tretiranom području (ovisno o tipu kože - osjetljiva ili normalna koža).
5. Za najbolje rezultate upotrebljavajte VisaCare 2 puta tjedno.

Tip kože: Svi tipovi kože.
Podijelite
Prednosti
 • Dostava 2-5 radnih dana
 • Besplatno zamotavanje
 • 1 besplatan uzorak
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 360 kn
 • Sigurno praćenje SSL enkripcijom
Moglo bi Vas zanimati