• Besplatan uzorak
  Uz svaku narudžbu dobivate besplatan uzorak
 • Besplatna dostava iznad 360 kn
  Za narudžbu višu od 360 kuna dostava je besplatna na bilo koju adresu u Hrvatskoj.
 • Besplatno zamotavanje
  Na vaš zahtjev zamotat ćemo naručene proizvode bez dodatne naplate.
akcije
novo
parfemi
make up
njega
kosa
tips&trends
accessories
drogerija
Ekskluzivno Travel

HEX Condoms Respect (3 komada)

Prezervativi
DOUGLAS BODOVI: + 3
Kao korisnik Douglas Beauty Card ostvarujete pravo na 1 bod za svakih potrošenih 20 kn. Bodovi istaknuti pored proizvoda informativne su prirode te okvirno prikazuju bodove koje ostvarujete kupovinom određenog proizvoda.
79,90 kn
26,63 kn / 1 komad
155,00 kn
12,92 kn / 1 komad
265,00 kn
7,36 kn / 1 komad
Dostupno
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta.
Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda.
U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
Detalji proizvoda
 • Šifra: L4573
LELO HEX Respect XL luksuzni i ultratanki prezervativi većeg obujma

Sada veći nego ikada - HEX Respect XL prezervativi odgovor su na vašu potražnju. Oni su drugo izdanje svjetski poznate HEX linije prezervativa koji su 10% duži od HEX Original. I dalje su jednako otporni, ali i tanki te dolaze s tankim slojem lubrikanta za obostrani užitak. Napravljeni su od 350 heksagona povezanih u mrežu koja vas istovremeno štiti i pruža zadovoljstvo.

• RAZINA ZAŠTITE - Kad se ispravno koriste, prezervativi od lateksa pomažu u prevenciji spolno prenosivih bolesti kao što su HIV/AIDS i drugih. Oni služe kao barijera koja sprječava daljnje širenje infekcije. Jednako tako, ako se koriste svaki put, smanjuju mogućnost neželjenih trudnoća. Ipak, prezervativi od lateksa nikad sa 100%-tnim učinkom ne mogu garantirati zaštitu od spolno prenosivih bolesti ili neželjene trudnoće. Najbolje djeluju u smanjivanju prijenosa bolesti kao što su HIV i gonoreja koji se prenose putem kontakta s vrhom penisa. Manje su učinkoviti protiv Humani Papilomavirusa (HPV) i herpesa, zato što se radi o spolno prenosivim bolestima koje se mogu prenijeti s inficiranog dijela kože kojeg prezervativ ne pokriva.

• ZA ONE KOJI IDU KORAK DALJE – LELO HEX Respect XL prezervativi su 10% puta veći od LELO HEX Originala za one kojima je to potrebno. I dalje garantiraju bezuvjetan užitak i sigurnost prilikom seksa.

• PREZERVATIV S NAJNOVIJOM STRUKTUROM - Novo razvijena struktura sastoji se od 350 heksagona koji sprječavaju pucanje. Kvalitetan, snažan i tanak baš kao i HEX Original.

• ULTRA TANKI - Jedni od najtanjih prezervativa na tržištu koriste svoje heksagonalne panele za širenje topline tijela za još više uzbuđenja i senzualnosti.

• ZADOVOLJSTVO I SIGURNOST ZAHVALJUJUĆI TEHNOLOGIJI - HEX Respect XL prezervativi poboljšavaju vaše seksualno iskustvo i smanjuju sklizanje zahvaljujući jedinstvenoj heksagonalnoj strukturi.

• LAGANO LUBRICIRANI - Ovi prezervativi garantiraju udobnost za oba partnera. Lagano su lubricirani i nemaju nikakav dodani miris.

OPREZ: Ovaj proizvod izrađen je od prirodne gume lateksa koji može izazvati alergijske reakcije. Neki od korisnika mogu biti osjetljivi na lateks – u tom slučaju vas molimo da se prije korištenja posavjetujete sa svojim liječnikom. Ako vi ili vaš partner/ partnerica osjetite nelagodu prilikom korištenja HEX prezervativa, predlažemo da prekinete s korištenjem istih. Ako se nelagodan osjećaj nastavi i nakon prestanka korištenja, posavjetujte se sa svojim liječnikom.
Sastojci
Specifikacija sastojaka može se naći u ambalaži isporučenog proizvoda.
7350075024979
Podijelite
Prednosti
 • Dostava 2-5 radnih dana
 • Besplatno zamotavanje
 • 1 besplatan uzorak
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 360 kn
 • Sigurno praćenje SSL enkripcijom