Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Diego Dalla Palma Oh Mariju! Cannabis Sativa Seed Oil Ulje za lice i tijelo

DO DODATNIH 6% UZ DBC KARTICU
Diego Dalla Palma - Oh Mariju! Cannabis Sativa Seed Oil -
100 ml Šifra artikla DSK0130
41,99 €
give-away-image-data
POKLON Diego Dalla Palma Effetti Speciali Hair Oil 30 ml

Uz kupnju jednog Diego Dalla Palma proizvoda za njegu tijela na poklon dobivate Diego Dalla Palma Effetti Speciali Hair Oil 30 ml.

Dostupno. Dostava: 2 do 5 radnih dana
Besplatna dostava za narudžbe iznad 47,78 EUR
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
  • DSK0130
OPIS

Multiaktivno ulje za njegu lica i tijela pogodno za sve tipove kože (dehidrirana, suha, zrela, pod stresom, bez sjaja, iritirana).

Nevjerojatno ulje napravljeno od ekstrakata sjemenki Sativa kanabisa i obogaćeno pročišćenim ekstraktom lišća, cvijeća i stabljika, bogato fito-kanabinoidima kako bi se u potpunosti iskoristila antioksidativna, umirujuća i elastična svojstva ove biljke... čudo iz prirode.
Savršen oporavak za sve tipove kože: dehidriranu, suhu, zrelu, pod stresom, bez sjaja, nadraženu, idealan za njegu i sprječava strije i ožiljke. Njegov nježni biljni miris čini ga ugodnim čak i za muškarce. Ublažava stres, opušta i obnavlja Vaš um. Organska ljepota koja hidratizira, obnavlja i osvjetljava.

Glavni sastojci:
Ulje kanabisa sativa (sjemenke): jača prirodnu barijeru kože i ima moćna hidratantna, osvjetljujuća i obnavljajuća svojstva. Izuzetno slični koži sastojci i brzo upijajuća tekstura. Idealno za dehidriranu, suhu i osjetljivu kožu. Fito-kanabinoidi: potječu od lišća, cvjetova i stabljika sative, s moćnim umirujućim, anti-oksidativnim svojstvima, učvršćujućim, pročišćavajućim i protiv bora.

Ovaj proizvod NE sadrži: THC, psihoaktivne molekule iz kanabisa, silikone, sintetička ulja, parafin.

Tip kože: sve vrste kože
Područje primjene: lice, tijelo
Svojstva: antioksidans, hidratantno, regenerirajući, umirujuće
Karakteristike proizvoda: bez acetona, bez amonijaka, bez ftalata, bez glutena, bez parabena, bez parafina, bez pigmenata i boja, bez silikona, ne sadrži konzervanse, ne sadrži laktozu, ne sadrži mikroplastiku, ne sadrži orašaste plodove, ne sadrži palmino ulje, ne sadrži sulfate, ne sadrži uljne sastojke, pogodno za osjetljivu kožu, veganski
Tekstura: ulje
Upotreba

Nanijeti po želji na lice i tijelo i masirajte laganim pokretima dok se sasvim ne upije; nanesite još proizvoda na suha i oštećena područja kože.

Sastojci

DECYL OLEATE, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CANNABIS SATIVA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA OIL (GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, CITRAL.

Podijelite
Recenzije (0)
Douglas ne jamči da je recenziju proizvoda ili usluge napisao kupac koji je kupio i koristio proizvod.
Ocjena kupaca za "Oh Mariju! Cannabis Sativa Seed Oil"
Napišite mišljenje
Recenzije će biti objavljene nakon provjere.
Molimo unesite niz znakova u donje tekstualno polje.

Polja označena sa * su obavezna.

Primio sam na znanje informacije o zaštiti podataka
Naše prednosti za vas
  • Brza kupovina
  • Spremite svoje korisničke podatke i postavke
  • Uvid u vaše narudžbe, uključujući podatke o pošiljci
  • Upravljajte prijavom na newsletter
  • Sigurno plaćanje SSL enkripcijom