• 1 besplatan uzorak
  • Besplatna dostava iznad 360 kn
  • 2-5 radnih dana rok za isporuku
  • Besplatno zamatanje

Pravilnik za Douglas club karticu

Douglas Club Pravilnik za Douglas Club karticu

1. Izdavatelj Douglas Card su Douglas parfumerije d.o.o., Kreše Golika 3a,OIB: 61261769660.
Douglas Card je vlasništvo izdavatelja. 

2. Učlanjenje u Douglas Club je besplatno.

3. Vlasnikom može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja prethodno ispuni pristupnicu za učlanjenje.

4. Ispunjena pristupnica predaje se na za to predviđenom mjestu u bilo kojoj prodavaonici Douglas parfumerije d.o.o., putem online registracije ili šalje poštom na adresu izdavatelja (navedenu u članku 1), a Douglas djelatnice će odmah po primitku uručiti Douglas člansku karticu novom članu.

5. Douglas Card nije sredstvo plaćanja.

6. Douglas Card je prenosiva, te je mogu koristiti i drugi članovi obitelji.

7. Douglas Card je važeća od trenutka preuzimanja.

8. Pogodnost koju Douglas Card donosi vlasniku je popust u visini sakupljenih bodova. Bodovi se ostvaraju kupnjom na bilo kojem prodajnom mjestu Douglas parfumerije d.o.o.,a popis kojih čini prilog ovom Pravilniku i njegov je sastavni dio.

9. Prilikom plaćanja gotovinom, karticom bankovnog tekućeg računa, kreditnim karticama (American Express, Diners, Visa,Eurocard/Mastercard) odjednom ili na rate za svakih potrošenih 20,00 kuna po računu, član ostvaruje pravo na 1 bod.

10. Jedan bod vrijedi jednu kunu.

11. Minimalna kupnja na temelju koje se mogu ostvariti nagradni bodovi je 20,00 kuna po računu.

12. Sakupljene bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.

13. Douglas Club dodatno stimulira one članove koji ostvarajuju pojedinačne kupnje veće vrijednosti.
Za jednokratnu kupnju vrijednosti od 10.000,00 kuna i više po računu, a prilikom plaćanja gotovinom, karticom bankovnog tekućeg računa, kreditnim karticama (American Express, Diners, Visa, Eurocard/Mastercard) odjednom ili na rate, za svakih potrošenih 20,00 kuna po računu, član ostvarajuje pravo na 2 boda.

14. Član je prije početka naplate na prodajnom mjestu obavezan predočiti ili putem online kupnje upisati broj kartice Douglas Card kako bi se na nju evidentirali novi bodovi (članak 9, 10, 11, 12 i 13), odnosno radi ostvarenja prava na popust pri kupnji u visini sakupljenih bodova.

15. Kako bi se ostvarilo pravo na ostvarenje popusta pri kupnji u visini sakupljenih bodova, potrebno je sakupiti minimalno 50 bodova.

16. Bodove je moguće iskoristitit kao popust pri kupnji najranije 48 sati nakon što ih je član ostvario, na bilo kojem prodajnom mjestu Douglas parfumerije d.o.o., ili putem online kupnje.

17. Rok za korištenje bodova sakupljenih na Douglas Card je godinu dana od dana prve kupnje. Nakon proteka godine dana bodovi se poništavaju.

18. Svaki član Douglas Club-a ostvaruje dodatne pogodnosti na proizvode koji su posebno označeni na prodajnom mjestu.

19. Članstvo u Douglas Club-u može se otkazati u bilo kojem trenutku uz pismenu obavijest izdavatelju (koju je potrebno poslati na adresu naznačenu u članku 1). Nakon otkaza članstva prestaju sve pogodnosti vezane uz Douglas Club.

20. U slučaju gubitka kartice, član je o tome dužan obavijestiti izdavatelja na e-mail adresu info@douglas.hr ili najbliže prodajno mjesto Douglas parfumerije d.o.o. Članu će se izdati nova kartica, a cjelokupno stanje bodova, od dana obavještavanja izdavatelja, prebaciti na novu karticu.

21. Član je dužan obavijestiti izdavatelja o svakoj promjeni osobnih podataka na e-mail adresu info@douglas.hr. Vaše podatke možete i jednostavno promijeniti na online profilu ako se registrirate na www.douglas.hr stranici.

22. Douglas parfumerije d.o.o. se obvezuje da će osobne podatke članova Douglas Club-a koristiti isključivo za vlastite marketinške potrebe (ispitivanje učestalosti kupovine, količine i vrste proizvoda).

23. Douglas parfumerije d.o.o. zadržava pravo izmjene pravila Douglas Club-a i oduzimanja Douglas Card-a uz prethodnu pismenu najavu.

24. Predajom pristupnice član Douglas Club-a pristaje na navedena pravila.